Logga in
Glömt lösenord

Modulerna och funktionerna i Nya Kontoret

Bokföring

I NyaKontret finns de bokföringsfunktioner du behöver, oavsett om du är egenföretagare, idell förening, eller ett större företag.
En grundtanke med NyaKontoret är att komma ifrån alla papper och bokföringspärmar. Därför lagrar vi bokföringen och verifikaten tillsammans. Kvitton och fakturor, etc, som du får på papper skannar eller fotograferar du och lägger till de som bilagor i verifikatet i bokföringen (ungefär som du bifogar bilder till e-mail).
De underlag du får i pappersform måste du enligt lag spara, men du behöver inte skriva ut dina elektroniska bokföringsunderlag och du behöver inte sortera och märka upp alla papper.
NyaKontoret kommer klart med funktioner för dimensioner och objekt, för de som vill särskilja olika delar av verksamheten i sin ekonomiska redovisning.

Fakturering och reskontra

Faktureringsmodulen ingår i NyaKontoret. Här finns givetvis funktioner för kund- och leverantörsreskontra. Du skapar snabbt och enkelt dina fakturor och får ut dem i pdf-format som du enkelt kan bifoga i e-mail till dina kunder, eller skriva ut förstås.

Anpassning och specialfunktioner

Samtliga delar av NyaKontoret kan kundanpassas för att passa just er verksamhet.
Kanske vill ni behålla befintliga kundnummer; ha anpassade fakturanummer, arbeta med en speciell konteringsrutin, integrera inloggning i ert befintliga system, etc.
Kostnad för anpassning är förstås beroende på omfattning och avtal.

Saknar du någon funktion?

Som du antagligen har förstått vid det här laget så är NyaKontret ett flexibelt verktyg som kontinuerligt utvecklas efter våra kunder krav och önskemål.
Hör gärna av dig till oss om du har förslag på nya funktioner eller förbättringar. Vi lyssnar på alla förslag och gör vårt bästa för att tillgodose alla önskemål. Ibland kan det vara en funktion som alla våra kunder har nytta av och då inför vi den förstås för alla. Ibland handlar det om mer kundspecifika lösningar och då tar vi fram de funktionerna i samråd med kunden.


NyaKontoret kan testas helt gratis och utan köpkrav.

Välkommen att kontakta oss för mer information

NyaKontoret.se ägs och drivs av Ombetro AB.
Kontakt: kundservice@nyakontoret.se