Logga in
Glömt lösenord

Ny satsning på NyaKontoret under 2021

Under 2020 har ägarbolaget Ombetro lagt ner den e-handel vi tidigare bedrev och ombildat till aktiebolag för att vidareutveckla NyaKontoret under 2021. Till att börja med ska vi modernisera tekniken bakom plattformen, och se över befintlig funktionalitet innan vi lägger till nytt.

Vill du följa utvecklingen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi skickar högst 1 mail i månaden. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Adresslistan lagras hos Get a Newsletter Scandinavia AB och lämnas inte ut till någon annan.

Prenumerera på NyaKontorets nyhetsbrev

Välkommen till ditt nya kontor för bokföring och ekonomi.

NyaKontoret är ett webbaserat ekonomisystem för dig som vill arbeta papperslöst.

NyaKontoret drivs av det familjeägda företaget Ombetro AB. Med mångårig erfarenhet av bokföring och administration i olika föreningar, organisationer och företag har vi saknat ett system som är smidigt att använda och passar bra för små föreningar och företag samtidigt som det finns utrymme att växa i. Därför har vi tagit fram NyaKontoret, som är ett smidigt verktyg för ekonomisk administration av föreningar och mindre företag. Utvecklingen bygger på användarnas behov och önskemål.

bild på papperöversvämning

Med NyaKontoret slipper du papperhögarna!

Arbeta papperslöst och smidigt

Alla underlag lagras elektroniskt vilket gör bokföringsarbete och revision mycket smidigare.
Här behövs inga kurser för att kunna förstå sig på. Våra funktioner är utformade för att vara enkla men samtidigt ha de funktioner du kanske saknat hos andra ekonomiprogram. Läs mer om upplägget och arbetssätt.

Arbeta var du vill och när du vill

NyaKontoret ligger helt och hållet på webben (eller "i molnet" om du så vill). Inget program som behöver installeras, eller hållas uppdaterat, på datorn. Detta gör att du kan arbeta utifrån vilken dator som helst, när som helst och var som helst i världen.

För att vara säker på att alla funktioner fungerar korrekt, rekommenderar vi att du använder en dator (inte telefon eller surfplatta) med någon av webbläsarna Firefox eller Chrome.

Pris efter behov

Betala inte för mer ekonomiprogram än du behöver!
I NyaKontoret betalar du för de funktioner du faktiskt använder dig av.
Här hittar du vår prislista.
Här hittar du våra allmänna villkor.

Vill du ha mer information?

Vad du än har för funderingar så är det bara att kontakta oss!


NyaKontoret kan testas helt gratis och utan köpkrav.

Välkommen att kontakta oss för mer information

NyaKontoret.se ägs och drivs av Ombetro AB.
Kontakt: kundservice@nyakontoret.se